Fuchs Silkolene légszűrő olaj spray - 500 ml

-19%
Raktárkészlet: VAN
Fuchs Silkolene légszűrő olaj spray - 500 ml
SILKOLENE FOAM FILTER OIL
AM ITE I a legújabb technológiájú bevonási eljárás, amely tervezésének köszönhetően növeli a habszivacs levegőszűrők hatékonyságát.

SILKOLENE FOAM FILTER OIL
FOAM FILTER OIL a legújabb technológiájú bevonási eljárás, amely tervezésének köszönhetően növeli a habszivacs levegőszűrők hatékonyságát. A termék polimer adalékokat tartalmaz, amelyek kimondottan erős felületi tapadást nyújtanak, ami ellenáll a legfinomabb homok, por és víz behatolásának anélkül, hogy a motor levegő ellátását akadályozná.

FOAM FILTER OIL terméket úgy fejlesztették, hogy az a legkiválóbb motorvédelmet biztosítsa, még a legváltozatosabb környezeti körülmények között is. Csökkenti a meghibásodás kockázatát és segít a motor élettartamának megnövelésében. Ez a kiváló termék klórozott oldószerektől mentes és nem okoz károkat a habszivacs szűrő felépítésében, vagy a szűrőház anyagaiban.

MIRA-nál végzett független teszteken, a FOAM FILTER OIL jobb por visszatartási eredményeket adott, mint más egyéb termékek a piacon anélkül, hogy a levegő áramlását korlátozta volna. A FOAM FILTER OIL alacsony viszkozitású termék, ezáltal könnyen biztosítja a szűrőfelület teljes és tökéletes lefedését. A termék viszkózusabbá válik, miután az oldószer elpárolog és egy tapadós, ragadós felületi bevonatot képez. A FOAM FILTER OIL által képzett bevonatot, rendszeresen meg kell újítani, hogy az optimális védelmét kifejtse a használat alatt.

Megjegyzés: Használat után azonnal zárjuk vissza termék dobozának tetejét, különben az oldószer elpárolog.

14 napos pénzvisszafizetési garancia!

Méretprobléma esetén ingyenes csomagcsere lehetőség!

Máshol olcsóbban láttad? Jelezd nekünk és beállítjuk a kedvezményt! Részletek ide kattintva.

Rendelési összeg Szállítási díj
0- 65 000 Ft  2300 Ft
65 000 Ft felett Ingyenes
3 700 Ft
Akció: 3 000 Ft
Kezdete: 2024.04.15   A készlet erejéig!
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Vélemények
Adatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.