Rólunk

Belomoto bemutatkozás


A motorozás számomra egy életforma. Nemcsak egy egyszerű időtöltés, hanem kikapcsolódás, feltöltődés. A természetben úgy érzem, nagyon könnyű megpihenni. És ez a szabadság, nyugalom életérzése keveredik az aktivitással, amit motorozás közben lehet megélni.

A motorozáson belül a hard enduró ággal állok szoros kapcsolatban. Ezáltal az erőemelésen kívül a motorozás a másik fő hobbim. Ez azért nagyon hasznos, mert az ügyfelekkel meg tudom beszélni a különféle tapasztalatokat, és első kézből ismerem a termékeket elméleti és gyakorlati szinten is. Valahol mindig is vágytam egy családias vállalkozásra, ahol mindenkire jut kellő idő és valódi szakértelem, ahol nem futószalagon kapja az ember a megoldásokat, akár a szakképzetlen kollégáktól.

Nagyon szeretem a motorozásban azt, hogy egyedül vagy a barátaimmal is részt vehetek benne. Ezáltal egy nagyon klassz, közös programban is lehet részünk. Megkereshetünk együtt közösen érdekes helyeket, de ha csak gyorsan kell eljutnom valahová, akkor is jó megoldás lehet a motorozás mellett letenni a voksot.

Bevallom előfordult párszor, hogy ezt a fajta programot tönkretette az, hogy valamelyik kiegészítő rakoncátlankodott. Például letört egy kis műanyag az egyik kiegészítőn, vagy el kezdett csúszkálni a cross csizma, esetleg kényelmetlen volt a cross nadrág vagy mez és így tovább.

Ez elég gyorsan tönkre teheti az élményt, így idővel megtaláltam azokat a minőségi kiegészítő termékeket a motorozáshoz, amik megbízhatóak és megfelelő garanciával rendelkeznek. Ezáltal vállalva a felelősséget a saját termékpalettájuk kapcsán.

Többféle cross motor kiegészítő terméket próbáltam ki az évek során, mire sikerült megtalálnom a legjobbat. Sőt, folyamatosan figyelünk a saját és ügyfeleink tapasztalatira és nyitottak vagyunk új megoldásokra is. És azzal is tisztában vagyunk, hogy változhat a minőség. Ezért nem feltétlenül a márkával való elköteleződés, hanem a megfelelő színvonal biztosítása az elsődleges célunk.

Mikor már elég sok tapasztalat állt rendelkezésre, és a barátokkal, ismerősökkel is egyre gyakrabban kérték ki a véleményemet, 2020 májusában összeállt a kép. Rájöttem, hogy arra, hogy ha ilyen nagy szenvedélyem a terep motorozás, és sikerült is megtalálnom hozzá a legjobb kiegészítőket, akkor mi lenne, ha nemcsak szűk ismeretségi körömnek, hanem másoknak is segítenék.

2020 nyarán leszerződtem egy motoros ruházati beszállítóval és immár nemcsak magamnak, a baráti körnek, hanem bárkinek elérhetővé tettük webshopon keresztül ezeket a kiegészítőket. Nemcsak motoros ruházati termékeket, lásd cross sisakok, cross mezek, cross csizmák, kesztyűk, kabátok, aláöltözetek, esőruhák, táskák, protektorok forgalmazásába kezdtünk, hanem a különféle motoros alkatrészek is előtérbe kerültek.

A motorgumiktól, lámpáktól, olajoktól, ülésektől kezdve, a különféle Acerbis idomokon és szetteken, üzemanyagtankon át a védőelemekig ma már minden megtalálható kínálatunkban. Érdemes rendszeresen visszatérni, mert folyamatosan bővül a termékpalettánk. Több, mint 2000 cross ruházati termék és 2000 műanyag idom közül tudsz kínálatunkban válogatni. És a mérettáblázat is könnyedén elérhető a menüben.


A másik nagyon fontos szempont, hogy nemcsak felnőtteknek, hanem gyerekek számára is megtalálhatóak a motoros termékek. Emellett igyekeztem mindig abból a szempontból is megvizsgálni a dolgot, hogy hogyan tudom a legjobban kiszolgálni az embereket. Én például nem szeretem a „kamu” akciókat, illetve azt, ha alapból kicsit megemelik az árakat, hogy mindenre ráfogható legyen az, hogy akciós. Ez üzletileg, jogilag sem biztos, hogy fair megoldás.

Éppen ezért elhatároztam, hogy mindent elkövetek annak érdekében, hogy reális áron biztosítsam elektronikus kereskedőként a jó minőséget. Mert ez a legfontosabb! Ezért dolgozom a háttérben, hogy megtaláljam a legjobb beszállítókat és menedzseljem a gyors, kifogástalan kiszolgálását.

Például, ha nem érkezik meg a beszállítótól időben az adott cross ruha vagy kiegészítő, akkor automatikusan kedvezményt szoktam felajánlani az ügyfeleknek. Ezt akkor is fenntartom, ha csak a drágább változatból áll rendelkezésre ugyanolyan termékből.

Nagy örömömre szolgál az egyre több pozitív visszajelzés az ügyfelektől. Ez sokat jelent számomra, mert ez jelzi vissza, hogy ha jól csinálom a dolgomat. Hosszú távon csak ez működik.

Üdvözlettel,

Belovárecz Gergő

 

Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.