Visszaküldés és csere

Csomagcsere részletei

– ha a rendelésed kézhezvételét követő 14 naptári napon belül jelzed csere igényed az info@belomoto email címre
– ha a visszaküldendő termék ép, eredeti állapotú (nem használt), eredeti csomagolásban, címkével rendelkezik

- a csomagcsere díja a termék tömegétől és méretétől függ, 2000- 2500 Ft, amely tartalmazza az oda és visszaszállítást is. A pontos árról érdeklődj emailben.

- A cserekérelmed feldolgozása után felvesszük veled a kapcsolatot, és írásban, előre egyeztetett időpontban küldjük a futárt az új csomagoddal, neked pedig át kell adnod a fentebb leírt, becsomagolt módon a visszárut.

- Kérjük csomagold vissza a terméket a dobozába lehetőség szerint a címkét a terméken hagyva. Kérjük gondosan csomagold be a termék dobozát vagy csomagolását is (pl. csomagoló papírral, fóliával vagy egy plusz külső dobozba rakva), hogy a termék doboza is épségben érkezzen vissza hozzánk. (A termék dobozát ne használd csomagolásnak! Ne kerüljön rá matrica vagy írás tollal!)

 

Visszaküldés részletei

a rendelésed kézhezvételét követő 14 naptári napon belül jelezd nekünk a visszaküldési igényedet az info@belomoto email címre vagy a csomagba rakd bele az első visszaigazoló levelünkben található elállási nyilatkozatot.

Kérjük gondosan csomagold be a termék dobozát is (pl. csomagoló papírral, fóliával vagy egy plusz külső dobozba rakva), hogy a cipő  doboza is épségben érkezzen vissza hozzánk. (A termék dobozát ne használd csomagolásnak! Ne kerüljön rá matrica vagy írás tollal!Küldd vissza nekünk a "NEMBEL-Shop Kft, 8728 Pogányszentpéter, Dózsa György utca 36/a"   címre. Nagyon fontos! Postán maradó vagy utánvéttel semmiképpen se add fel, mert az ilyeneket sajnos nem tudjuk átvenni.

- Igény esetén mi is tudunk kérni csomagfelvétet neked , amely a visszautalandó végösszegből kerül majd levonásra. A pontos összegről érdeklődj emailben, mert ez a termék méretétől és tömegétől függ. Ez esetben légy szíves írd meg a számlaszámot is!

Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.